Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Amenajari urbane cu Brikston Garden

Orasul in care traim ne reprezinta ca si cetateni. Sunt orase care prin frumusetea si istoria lor au devenit de-a lungul timpului puncte de atractie turistica. Infrumusetarea unui oras nu necesita neaparat lucruri complexe si scumpe. Un oras poate fi amenajat simplu insa cu bun gust. Astfel, utilizand Brikston Garden, in Constanta s-au reamenajat sensurile giratorii. In imaginile de mai jos, puteti observa frumusetea pe care caramida rosiatica pisata o confera spatiului inconjurator. Nu uitati ca puteti utiliza Brikston Garden si pentru decorarea gradinilor personale, sau a ghivecelor cu flori. Simplu dar frumos!

Citeste articolul complet

Caramida pentru gradina

Gradina este unul dintre cele mai frumoase locuri ale unei locuinte. O data cu trecerea frigului si a zapezii, locul de petrecere a timpului liber devine gradina personala. Este cea mai apropiata zona de confort si liniste, unde va puteti petrece timpul liber. In consecinta trebuie sa ii oferiti atentia cuvenita.Utilizarea caramizii pentru decorul gradinii a devenit o tehnica din ce in ce mai folosita.

Citeste articolul complet

Decorarea gradinilor cu Brikston Garden

Gradina este locul de evadare din cotidian, ce ar trebui sa ofere relaxare si o stare de bine. Totul depinde insa de cum este amenajata, in asa fel incat sa fie in concordant cu personalitatea fiecaruia. In aceasta privinta vine in ajutor Brikston Garden si o serie de exemple de amenajare a gradinii, a aleii, a ghivecelor cu flori, in asa fel incat cuvantul ce caracterizeaza imaginile de mai jos sa fie unicitate.

Citeste articolul complet

Magazin Online