Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Cum va arata bucataria ta?

Bucataria este unul dintre cele mai importante spatii din casa. De asemenea este si locul in care utilul trebuie sa se imbine cu placutul. O bucatarie amenajata cu bun gust va fi mereu primitoare si calduroasa. Este important de retinut ca nu trebuie sa cadem in extrema "frumosului" si sa uitam de utilitatea acestei incaperi. 

Atunci cand vorbim despre amenajarea bucatariei, trebuie sa tinem cont de faptul ca acest lucru nu reprezinta doar dispunerea pieselor de mobilier si a aparatelor electrocasnice. Amenajarea bucatariei incepe chiar de la decorarea peretilor. Multitudinea de materiale de pe piata fac ca alegerile sa fie din ce in ce mai greu de luat. Fiecare persoana prefera un material care sa se potriveasca cu orice tip de mobilier, sa aiba un impact vizual placut si odihnitor si de asemenea sa reziste in timp.

Peretii din caramida in bucatarie va ofera toate avantajele enumerate mai sus. Fie ca amenajati doar o parte sau toti peretii bucatariei cu caramida, intotdeauna va fi o alegere buna. Cand gatiti nu veti trezi intreaga familie din somn, datorita rolului de izolator fonic pe care caramida il are. De asemenea rezistenta ridicata a acestui material nu necesita lucrari dese si scumpe de renovare.

Puteti utiliza caramida aparenta moderna pentru un design sofisticat si modern. Daca preferati stilul rustic, caramida antichizata, va invalui intreaga bucatarie intr-un aer antic, iar o mobila din lemn masiv se va potrivi perfect in acest decor.

De asemenea placajul klinker atat cel modern cat si cel antichizat este o alta metoda prin care puteti conferi incaperii un aspect deosebit. 

Paleta de culori diversificata va ajuta sa realizati orice combinatie doriti, fara sa pierdeti mult timp in cautarea mobilierului de o anumita culoare si textura.

O bucatarie confortabila confera caldura si buna dispozitie in familia dumneavoastra! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magazin Online