Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Canalul de ventilatie Brikston

Avem nevoie ca aerul pe care il respiram sa fie curat si lipsit de impuritati pentru ca sanatatea noastra si a copiilor nostri sa fie in siguranta.

Pentru a oferi “aer curat” clientilor nostri, Brikston a conceput un produs special gandit pentru aerisirea incaperilor si mentinerea calitatii aerului. Astfel, Brikston va ofera canalul de ventilatie, disponibil in doua modele CV D 210 mm si CV D170 mm.

Citeste articolul complet

Casa ta va klinkari de fericire!

Casa in care locuim ne reprezinta. Poate consideram de cele mai multe ori ca etapa cea mai importanta in realizarea unei locuinte este ridicarea acesteia, zidaria. Insa sa nu uitam de importanta pe care aspectul si designul il ocupa in viata noastra de zi cu zi. Acest lucru este valabil si pentru lucrarile de constructie. La fel cum haina unui om spune lucruri nescrise despre el, la fel si fatada casei sale va vorbi de la sine despre acesta.

Citeste articolul complet

Pardoseala din caramida

Pentru cei care prefera stilul rustic de amenajare a casei, pardoselile placate cu caramida plina (CP sau CS) sunt cea mai potrivita alegere. Specialistii in designul interioarelor spun ca acest tip de invelitoare este asociat adesea cu stilul de amenajare al fermelor si caselor din mediul rural european. Asadar, este pardoseala ideala pentru decorarea in stil Rustic.

Citeste articolul complet

Caramida de fatada infrumuseteaza casa

Avantajele placajului sau caramizii klinker sunt:  rezistenta foarte mare la diferitele variatii de temperatura dar si rezistenta in medii corozive. Prin folosirea diferitelor amestecuri de materii prime, cresterea sau descresterea temperaturii, schimbarea duratei arderii, se pot obtine culori si nuante variate.

Daca nu te-ai hotarat in privinta texturii, culorii si totusi vrei sa-ti decorezi casa intr-un mod plin de originalitate si rafinament, putem sa te ajutam cu cateva sfaturi inainte de a da frau imaginatiei.

Citeste articolul complet

Utilizarea produselor Brikston la case si cladiri

Construirea si decorarea unei case este unul dintre cei mai important pasi in viata unui om. Pentru ca acesta sa fie facut cu dreptul va recomandam o serie de imagini unde puteti vedea punerea in opera si rezultatul folosirii atat a caramizilor Brikston, cat si a noului material de constructie, BRAC si al placajului ceramic Brikston Klinker.

Citeste articolul complet

Magazin Online