Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Caramida antichizata sau un design modern?

Din ce in ce mai folosita la interior, caramida aparenta poate fi o optiune atat pentru iubitorii stilului antichizat cat si pentru iubitorii stilului modern. Alegerea modului in care ne decoram interiorul locuintei depinde de o multitudine de factori: buget, personalitate, stil de viata, etc. Indiferent care sunt factorii care conduc la luarea deciziei cu privire la stilul de amenajare, cel mai important lucru este sa ne simtim bine in propria casa, sa inspire caldura si liniste.

Persoanelor visatoare si romantice li se potriveste foarte bine stilul antichizat. Caramida cu aspect rugos de pe pereti, mobilierul din lemn masiv si draperiile lungi de la geamuri, sunt un decor perfect pentru iubitorii stilului.

Pentru a crea un decor de poveste, Brikston ne pune la dispozitie caramida aparenta klinker antichizata. Caracterizata printr-o gama variata de nuante, caramida klinker antichizata confera interiorului oricarei incaperi caldura, romantism si liniste.

Acest stil, nu este recomandat insa incaperilor de dimensiuni mici, in care spatiul este limitat, doarece va crea impresia de spatiu aglomerat.Caramida antichizata este recomandata in spatiile mari, cum sunt vilele sau casele.

Daca sunteti persoane energice, pline de viata, stilul modern este cel care va caraterizeaza. Caramida klinker moderna se preteaza foarte bine la interior indiferent de cat de mare sau mic este spatiul. Gama de culori de caramida aparenta klinker moderna Brikston este variata si puteti opta atat pentru culori inchise, cum este negru, cat si pentru culori deschise, vesele, care inspira energie si entuziasm.

Mai jos, sunt prezentate interioare realizate din caramida atat moderna cat si antichizata. Tu ce stil preferi?

 

Magazin Online