Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Atmosfera de poveste in casa ta!

Inchide ochii si pentru cateva secunde imagineaza-ti ca esti intr-o cabana la munte pe o vreme friguroasa iar afara ninge necontenit. Care este principala piesa din aceea incapere?

Semineul? 

Acum in apropierea sezonului rece, ideea unui pahar de vin in fata semineului, alaturi de persoanele dragi ne incanta pe fiecare dintre noi.

Desi la inceput semineele se foloseau doar pentru pregatirea hranei si pentru incalzirea locuintei, in prezent semineul a devenit o componenta arhitecturala  cu un important rol estetic. 

Datorita varietatii de culori si texturi ale caramizilor Brikston puteti obtine prin imbinarea acestora diferite modele de seminee.

Indiferent de stilul arhitectural specific locuintei dumneavoastra, puteti realiza un semineu din caramida care sa se adapteze perfect ambientului.

Daca doriti un semineu rustic puteti utiliza caramida plina sau caramida aparenta antichizata. De exemplu puteti utiliza caramida antichizata Santorini daca doriti sa aveti un semineu alb ca zapada.  Un semineu modern poate fi obtinut prin placarea acestuia cu placaj klinker modern de diferite nuante si texturi. Aveti posibilitatea sa alegeti intre 20 de nuante de placaj klinker modern.

Accesati site-ul Brikston pentru a vizualiza intreaga gama de produse cu care va puteti pune in opera ideile pentru construirea semineului de vis.

Creaza chiar tu atmosfera de poveste in casa ta! Noi te ajutam !

Mai jos puteti vedea cateva modele de seminee din caramida pentru a va inspira! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magazin Online