Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Peretii din caramida - un decor fara varsta

Daca te-ai plictisit de clasicul tapet de pe pereti sau vopseaua pe care periodic trebuie sa o reinnoiesti, poti sa conferi caminului tau un aspect deosebit prin utilizarea unui material clasic, caramida, fie ea cea obisnuita sau cea de fatada.

Citeste articolul complet

3 stiluri de amenajare a dormitorului

Descopera moduri inedite pentru a-ti amenaja dormitorul cu placaj ceramic Brikston klinker sau caramida aparenta.

Citeste articolul complet

3 moduri de amenajare a livingului in functie de spatiu

Livingul este, prin excelenta, spatiul destinat relaxarii si bunei dispozitii. Fie ca alegi sa citesti o carte, sa vizionezi un program TV sau sa stai la povesti cu prietenii, acesta trebuie sa raspunda cerintelor de confort si recreatie.

Felul in care este amenajat are o influenta semnificativa asupra starii de bine pe care ne-o ofera, astfel incat acest spatiu ar trebui sa debordeze de creativitate. Totusi, cum imbinam nevoia de inovatie cu cea de spatiu?

Citeste articolul complet

3 moduri de amenajare a bucatariei cu bun gust

In zilele noastre, bucatariile au functii tot mai complexe, de la pregatirea bucatelor, pana la socializare si, de ce nu, de relaxare la o cafea. Astfel incat amenajarea acestora trebuie sa tina pasul cu utilitatea din ce in ce mai complexa oferita acestui spatiu.

Furnizorii de produse pentru realizarea si amenajarea bucatariilor s-au adaptat, oferind piese de mobilier pentru o compartimentare inteligenta, cu finisaje mate sau lucioase si functii estetice complexe. Si companiile care ofera produse pentru realizarea si amenajarea peretilor interiori au venit cu solutii moderne si diverse pentru a oferi bucatariei un aer distinct, in ton cu gusturile exigente si educate ale clientilor.

Citeste articolul complet

Modalitati inedite de amenajare a bailor de dimensiuni reduse

Amenajarii baii reprezinta deseori o provocare si pentru designeri, intrucat rezultatul trebuia sa surprinda prin creativitate, dar sa isi pastreze, in acelasi timp, toate functionalitatile. Si, intrucat de cele mai multe ori ne confruntam cu spatii de dimensiuni reduse, mai ales daca discutam despre apartamente, decizia de amenajare este dificila. Nu poti renunta la chiuveta, nici la cabina de dus/cada sau la alte obiecte de mobilier sanitar. Asadar, cum procedam?

Citeste articolul complet

Interioare caramida

Caramida este considerata unul dintre cele mai vechi materiale pentru constructii. Daca dorim sa adaugam frumusete si forta unei constructii trebuie sa construim cu caramida. 

Citeste articolul complet

Magazin Online