Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

3 moduri de amenajare a livingului in functie de spatiu

Livingul este, prin excelenta, spatiul destinat relaxarii si bunei dispozitii. Fie ca alegi sa citesti o carte, sa vizionezi un program TV sau sa stai la povesti cu prietenii, acesta trebuie sa raspunda cerintelor de confort si recreatie.

Felul in care este amenajat are o influenta semnificativa asupra starii de bine pe care ne-o ofera, astfel incat aceasta incapere ar trebui sa debordeze de creativitate. Totusi, cum imbinam nevoia de inovatie cu cea de spatiu?

 

Amenajarea livingului cu spatiu redus

 

 

Daca sufrageria are dimensiuni reduse, ne gandim instant la faptul ca posibilitatile de amenajare sunt limitate. Designerii de interioare ne confirma insa faptul ca o amenajare smart ne poate oferi confortul mult dorit.

Exemplul de mai sus surprinde un living in care accentul cade pe realizarea peretilor, cel ce devine centrul de interes optic al incaperii. Desi amenajat cu placaj ceramic in tonuri inchise, acesta surprinde printr-un joc de culori realizat din combinarea mai multor nuante. Pentru a crea efectul stilistic contrastant, s-a realizat rostuirea placajului ceramic cu chit alb.

Geamul spatios ofera lumina incaperii si da senzatia de volum marit, iar masutele pliabile reduc din spatiul ocupat.

 

Amenajarea sufrageriei open space

 

De cele mai multe ori, sufrageria open space are dimensiuni medii, fiind o prelungire fireasca a bucatariei. Acest tip de compartimentare serveste la utilizarea responsabila a spatiului disponibil pentru prepararea si servirea mesei, facand totodata din gatit o forma de socializare, prin aceia ca le implica si pe restul persoanelor aflate in living.

 

 

 

Sufrageria open space este cel mai adesea dotata cu o masa si scaune, pozitionate pe centrul camerei sau intr-un lateral, in functie de amenajarea dorita.

De asemenea, in cadrul acestui tip de compartimentare regasim deseori si un bar, in care beneficiarii isi depoziteaza bauturile. Se opteaza pentru pozitionarea barului in sufragerie, astfel incat sa se afle la indemana atunci cand doresti sa iti servesti invitatii cu un pahar din licorile preferate.

 

Pentru amenajarea barului, a compartimentarii dintre bucatarie si living sau a unui perete cu accente deosebite, o solutie remarcabila o constituie amenajarea cu placaj ceramic sau caramida aparenta klinker.

Fiind usor de integrat in orice design si asortandu-se cu o multitudine de materiale pentru decor (fier forjat, lemn sau sticla), produsele ceramice pentru zidarie aparenta creeaza efecte speciale in livingul tau si ii ofera o nota personala.

 

Amenajarea livingurilor spatioase

 

Livingurile spatioase se afla in topul preferintelor designerilor, din prisma posibilitatilor variate de design si a insertilor stilistice care se pot crea. Astfel, intr-o incapere cu dimensiuni mari poti sa-ti amenajezi un spatiu de lucru, un loc prielnic pentru vizionarea unei emisiune TV sau chiar de luat masa. De asemenea, se poate apela la corpuri de iluminat supradimensionate, pentru a-i da un plus de caracter livingului.

 

Pentru amenajarea unui spatiu generos intr-un mod cat mai personal, se poate utiliza placaj ceramic pentru amenajarea unui perete. Acesta poate fi atat in nuante inchise, cat si in tonuri delicate, nefiind constransi in alegerea nuantelor de dimensiunea incaperii.

Voi cum ati amenaja cele trei tipuri de livinguri?

Magazin Online