Calculator Materiale
Cere oferta
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul Brikston și construiește-ți o rețea de beneficii!

Simulator Klinker

Aplicatii produse

Gratarul de gradina

Gratarul din caramida va ramane intotdeauna o piesa de rezistenta in gradina ta. Caramida este un material utilizat inca din cele mai vechi timpuri insa, aceasta nu si-a pierdut valoarea in timp, ci din contra castiga din ce in ce mai mult teren in alegerile consumatorilor. Nu uita ca pe langa un aspect placut, gratarul din caramida inseamna rezistenta. Pentru inspiratie va prezentam cateva poze cu un gratar din caramida realizat in comuna Horezu. Dupa cum se vede in imagini, prin dispunerea caramizilor s-a creat un design impresionant, caruia i se alatura utilitatea si rezistenta gratarului.

Nu uitati de gratarele  Brikston Camarad si Brikston Tovaras,( https://www.brikston.ro/gratare) pe care le puteti pune in opera chiar dumneavoastra cu ajutorul ghidului de montaj inclus in kitul pentru gratare Brikston.

Citeste articolul complet

Noua caramida pentru gard

Dupa cum am discutat si in alte articole caramida poate fi folosita la o gama larga de aplicatii. In general este utilizata in lucrari de zidarie datorita beneficiilor multiple pe care aceasta le aduce, in calitatea sa de material de constructii. Pe langa acest lucru, caramida mai poate avea si alte domenii de utilizare: design interior, mobilier de gradina, gratare, seminee, pavaje, etc.

Astazi vom discuta despre caramida utilizata la realizarea gardurilor. Un gard din caramida va trece cu greu neobservat datorita impactului vizual pe care acesta il ofera.

Citeste articolul complet

Brikston a deschis sezonul gratarelor!

Odata cu inceperea sezonului cald, apetitul pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni a crescut. Majoritatea dintre noi, preferam in weekendurile de vara sa incingem gratarul alaturi de cei dragi. Nu mai este nici un secret faptul ca gratarul a devenit un “must have” in orice locuinta. Brikston vine in intampinarea sezonului cald cu doua modele de gratar lansate sub conceptual “Do It Yourself”. Noi credem in capacitatea si indemanarea oamenilor de a-si realiza singuri propriul gratar.

Citeste articolul complet

Garduri placate cu Brikston Klinker

Indiferent daca este vorba de construirea unei case sau de extinderea creatiei pana la construirea gardului, caramizile Brikston si placajul ceramic Brikston Klinker isi gasesc si aici utilitatea si ofera gardului o nota de originalitate.

Citeste articolul complet

Gratarul intre utilitate si arhitectura

Gratarul din caramida si nu numai, reprezinta o utilitate dar si o completare a stilului arhitectonic  al casei.  Lasa-ti imaginatia sa-si spuna cuvantul si foloseste-o atunci cand te consulti cu mesterul de gratare.

Citeste articolul complet

Gratare din caramida plina, o alegere la indemana

Gratarele din caramida plina au o larga raspandire in Romania, datorita rezistentei in timp a acestor caramizi dar si aspectului rustic

Citeste articolul complet

Gardul din caramida

 Prima atentie la privirea unei case este cea data de aspectul gardului. Asa cum se spune ca haina face pe om asa si gardul este cel care va crea prima impresia despre locuinta dumneavoastra, avand un impact vizual important asupra trecatorului si va influenta perceptia acestuia privind constructia.

Citeste articolul complet

Construirea unui gratar inedit cu Brikston

Citeste articolul complet

Gratare construite cu caramida Brikston

Daca doriti sa construiti un gratar de caramida in curtea casei sau chiar un semineu sau intentionati doar sa vedeti modele dintre cele mai variate va recomandam sa vizionati imaginile de mai jos.

Citeste articolul complet

Ce ai nevoie pentru a construi un gratar

Citeste articolul complet

Magazin Online